Proiecte
Proiecte

Proiecte

www.traditii.pancarpatica.ro

Prin intermediul acestui site dorim sa facem cunoscuta celor interesati bucuria de a imbraca si purta dar si de a coase o ie sau camasa veritabila.

Rasfoind paginile site-ului nostru veti avea ocazia sa descoperiti informatii teoretice si practice referitoare la costumul popular romanesc, in special camasa traditionala romaneasca.

Ne dorim ca portul popular romanesc sa fie mentinut si promovat. Ne ferim de interpretari neprofesioniste si greseli vadite, pentru a nu-i altera autenticitatea.http://www.targulagricultorilor.ro

Piata agroalimentara este intr-o continua dezvoltare, iar pe zi ce trece tot mai multi producatori agricoli cauta sa isi prezinte intr-o maniera cat mai atragatoare si mai convingatoare produsele pe care le comercializeaza. De asemenea, cumparatorii sunt din ce in ce mai informati si exigenti in alegerea produselor pe care le achizitioneaza. Produsele traditionale ale micilor producatori au inceput sa fie cautate din ce mai mult de o categorie din ce in ca mai mare.

Pornind de la aceasta realitate, promotorul site-ului, SC PANCARPATICA INVEST SRL, a dezvoltat permanent o stransa legatura intre cumparator si vanzator oferind in acest sens suportul de apreciere si incredere in comercializarea si achizitionarea produselor in sistem online.


http://www.pancarpatica.org/

Vizualizari: 121
Data creare: 14-07-2017 11:47:19